Ишлеме на дрехи

Ишлеме на дрехи

Шиене на ишлеме - Шивашки цех София. Екипът ни може да изпълни професионално почти всяка поръчка на ишлеме от мъжки, дамски или детски дрехи, трико и конфекция до завършен продукт. Също така произвеждаме медицински маски за лице по ваш или наш модел. Шивашкият цех разполага с всички необходими машини за ушиването на дрехи на ишлеме. Вие ще бъдете обслужени от професионалисти с голям стаж включително технолог и дизайнер. Фирмата ни приема заявки в малки и големи количества дрехи за шиене, по ваши модели, с ваши платове и материали. Шивашка фирма Натали гарантира сигурността на моделите ви, които ще бъдат произведени на ишлеме само и единствено за вас и няма да бъдат разпространявани по никакъв начин. Преди пускането на дрехите в производство на ишлеме с технолога ни се уточнява модела, платовете, всички материали и необходимите размерите. След което специалист изготвя мостра която трябва да бъде одобрена от клиента, възможно е да бъдат изготвени няколко мостри до изчистването на модела и пускането му в производство. Фирма Натали за разлика от повечето шивашки цехове за ваше улеснение, бързо ушиване на ишлеме и значително подобряване на качеството предлага услугата изготвяне на кройки.


Шивашки цех Натали

Шивашки цех

Шивашкият цех започва дейността си като шивашко предприятие през 2013 и е създадено от Наталия Симеонова с дълъг над 22 години стаж на ръководни длъжности в шивашката индустрия на наши и чужди шивашки предприятия произвеждали продукти за световни фирми като Topshop, Esprit, Zara, H&M‎, River.Island, Etam, Mexx, GAS, O’Neill, Morgan Sense, GANT, Toi&moi, Sfera, Phase Eight и много други. Дейността на цеха се състои в извършване на услуги на ишлеме от всякакъв род и пълно шивашко обслужване. За дейността на търговски фирми продаващи текстилни продукти цехът предлага услугата ушиване на модели на ишлеме от елементарни до супер сложни модели без ограничение на материите с възможност за поръчване и на малки количества. Съпътстваща услуга при поръчка за производство на дреха на ишлеме е изготвянето на кройка за нея с което клиента е улеснен максимално. Наши партньори за които произвеждаме дрехи са бутици и магазини, други шивашки ателиета същото така и складове на едро в страната. Имаме успешно сътрудничество с фирми от Гърция, Англия, Америка, Нова Зеландия, Русия, Италия, Холандия, Германия и Дания.


Шиене на дрехи по поръчка

Шиене по поръчка

При шиенето на ишлеме в шивашки цех София по поръчка целта ни е да бъдете максимално улеснени. За ушиване на желания от вас модел ви предлагаме пълен пакет от услуги. Производството на дадена дреха започва с изготвяне на мостра по донесен от вас модел, модела може да бъде мостра, идея, или снимка. Мострата се изготвя с избран от вас плат като нужното количество плат в началото е необходимото за ушиване на мострата. Ако се затруднявате при избора на плат за дадената дреха на ишлеме ние ще ви съдействаме. Когато мострата за бъдещето ишлеме е ушита трябва да одобрите ушития модел ако е необходимо се правят допълнителни корекции. След окончателното одобрение на модела и при положение, че всички материали са набавени започва производството му.

Етапи при производството

Печат върху текстил

Ако желаете надписи, лого или картинка върху изработените на ишлеме модели ние предлагаме тази услуга. Сублимация с HD качество върху бели полиестерни материи, термотрансфер върху бели памучни материи, и надписи и логота от текстилни фолия на водещи световни фирми за вякакъв вид материи и цветове на дрехите.

-

-

.

ШИВАШКИ ЦЕХ НАТАЛИ
Телефон +359 877 044 707- Наталия Симеонова
Работно време:
Понеделник - 08 до 17 часа
Вторник- 08 до 17 часа
Сряда- 08 до 17 часа
Четвъртък- 08 до 17 часа
Петък- 08 до 17 часа
Събота- 09 до 16 часа
Неделя-Почивен ден

Обади се сега +359877044707

line3
ШИЕНЕ НА ИШЛЕМЕ ИЗГОТВЯНЕ НА КРОЙКИ ШИВАШКИ КУРСОВЕ РАБОТА ЗА ШИВАЧКИ

Адрес

България, град София, улица Софроний Врачански №62Б, телефон 0877 044 707 имейл-
andjelabebe@gmail.com работно време от понеделник до петък 08 до 17 часа
събота 09 до 16 часа
ишлеме.

GR