Ишлеме на дрехи

Ишлеме на дрехи

Шиене на ишлеме - Шивашки цех София. Екипът ни може да изпълни професионално почти всяка поръчка на ишлеме от мъжки, дамски или детски дрехи, трико и конфекция до завършен продукт. Също така произвеждаме медицински маски за лице по ваш или наш модел. Шивашкият цех разполага с всички необходими машини за ушиването на дрехи на ишлеме. Вие ще бъдете обслужени от професионалисти с голям стаж включително технолог и дизайнер. Фирмата ни приема заявки в малки и големи количества дрехи за шиене, по ваши модели, с ваши платове и материали. Шивашка фирма Натали гарантира сигурността на моделите ви, които ще бъдат произведени на ишлеме само и единствено за вас и няма да бъдат разпространявани по никакъв начин. Преди пускането на дрехите в производство на ишлеме с технолога ни се уточнява модела, платовете, всички материали и необходимите размерите. След което специалист изготвя мостра която трябва да бъде одобрена от клиента, възможно е да бъдат изготвени няколко мостри до изчистването на модела и пускането му в производство. Фирма Натали за разлика от повечето шивашки цехове за ваше улеснение, бързо ушиване на ишлеме и значително подобряване на качеството предлага услугата изготвяне на кройки.


Шивашки цех Натали

Шивашки цех

Шивашкият цех започва дейността си като шивашко предприятие през 2013 и е създадено от Наталия Симеонова с дълъг над 22 години стаж на ръководни длъжности в шивашката индустрия на наши и чужди шивашки предприятия произвеждали продукти за световни фирми като Topshop, Esprit, Zara, H&M‎, River.Island, Etam, Mexx, GAS, O’Neill, Morgan Sense, GANT, Toi&moi, Sfera, Phase Eight и много други. Дейността на цеха се състои в извършване на услуги на ишлеме от всякакъв род и пълно шивашко обслужване. За дейността на търговски фирми продаващи текстилни продукти цехът предлага услугата ушиване на модели на ишлеме от елементарни до супер сложни модели без ограничение на материите с възможност за поръчване и на малки количества. Съпътстваща услуга при поръчка за производство на дреха на ишлеме е изготвянето на кройка за нея с което клиента е улеснен максимално. Наши партньори за които произвеждаме дрехи са бутици и магазини, други шивашки ателиета същото така и складове на едро в страната. Имаме успешно сътрудничество с фирми от Гърция, Англия, Америка, Нова Зеландия, Русия, Италия, Холандия, Германия и Дания.


Шиене на дрехи по поръчка

Шиене по поръчка

При шиенето на ишлеме в шивашки цех София по поръчка целта ни е да бъдете максимално улеснени. За ушиване на желания от вас модел ви предлагаме пълен пакет от услуги. Производството на дадена дреха започва с изготвяне на мостра по донесен от вас модел, модела може да бъде мостра, идея, или снимка. Мострата се изготвя с избран от вас плат като нужното количество плат в началото е необходимото за ушиване на мострата. Ако се затруднявате при избора на плат за дадената дреха на ишлеме ние ще ви съдействаме. Когато мострата за бъдещето ишлеме е ушита трябва да одобрите ушития модел ако е необходимо се правят допълнителни корекции. След окончателното одобрение на модела и при положение, че всички материали са набавени започва производството му.

Етапи при производството

 

-

-

.

ШИВАШКИ ЦЕХ НАТАЛИ
Телефон +359 877 044 707- Наталия Симеонова
Работно време:
Понеделник - 08 до 17 часа
Вторник- 08 до 17 часа
Сряда- 08 до 17 часа
Четвъртък- 08 до 17 часа
Петък- 08 до 17 часа
Събота- 09 до 16 часа
Неделя-Почивен ден

Обади се сега +359877044707

line3
ШИЕНЕ НА ИШЛЕМЕ ИЗГОТВЯНЕ НА КРОЙКИ ШИВАШКИ КУРСОВЕ РАБОТА ЗА ШИВАЧКИ

Адрес

България, град София, улица Софроний Врачански №62Б, телефон 0877 044 707 имейл-
andjelabebe@gmail.com работно време от понеделник до петък 08 до 17 часа
събота 09 до 16 часа
ишлеме.

GR