ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΘΕΣΗ

Είμαστε μια ομάδα επαγγελματιών στο κλάδο της ραπτικής στην Σόφια, Βουλγαρίας. Αναλαμβάνουμε τη ραφή ενδυμάτων κατά παραγγελία. Φέρνουμε εις πέρας με επαγγελματισμό οποιαδήποτε παραγγελία σχετικά με ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα, πλεκτά είδη και έτοιμα ενδύματα, από το αρχικό μέχρι το τελικό στάδιο. Παράγουμε επίσης ιατρικές μάσκες με δικό μας ή άλλο σχέδιο, κατά παραγγελία. Η βιοτεχνία μας διαθέτει όλα τα απαραίτητα μηχανήματα για ραφή ενδυμάτων κατά παραγγελία. Σε εμάς θα εξυπηρετηθείτε από έμπειρους επαγγελματίες, συμπεριλαμβανομένου ενός τεχνολόγου και ενός σχεδιαστή ενδυμάτων. Η επιχείρηση μας αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση μικρών και μεγάλων παραγγελιών με δικά σας σχέδια , με δικά σας υφάσματα και με δικά σας υλικά. Η βιοτεχνία ραπτικής «Natalie» εγγυάται την ασφάλεια των δημιουργιών σας, τα οποία θα παραχθούν μόνο για εσάς και δεν θα διαρρεύσουν προς τα έξω με κανέναν τρόπο. Πριν την παραγγελία των ρούχων, μαζί με τον τεχνολόγο μας καθορίζονται το σχέδιο, τα υφάσματα, όλα τα υλικά και οι απαιτούμενες διαστάσεις των προϊόντων. Στη συνέχεια, ένας ειδικός προετοιμάζει ένα δείγμα που πρέπει να εγκριθεί από εσάς (τον πελάτη). Είναι πολύ πιθανό πριν καθοριστεί το σχέδιο και τεθεί σε παραγωγή το προϊόν, να προετοιμαστούν πολλά δείγματα. Η εταιρεία «Natalie», σε αντίθεση με τις περισσότερες βιοτεχνίες ραπτικής και με στόχο την εξυπηρέτησή σας, την γρήγορη προσαρμογή και τη σημαντική βελτίωση της ποιότητάς της, προσφέρει την υπηρεσία δημιουργίας πατρόν.


Η Βιοτεχνία ραπτικής «Natalie»

Η βιοτεχνία ραπτικής ιδρύθηκε το 2013 από τη Νατάλια Σιμεόνοβα, η οποία διαθέτει περισσότερα από 22 χρόνια εμπειρίας σε διευθυντικές θέσεις στη βιομηχανία ένδυσης, σε Βουλγάρικες και ξένες εταιρείες ραπτικής, που παράγουν προϊόντα για παγκοσμίως γνωστές εταιρείες όπως οι Topshop, Esprit, Zara, H&M, River Island, Etam, Mexx, GAS, O'Neill, Morgan Sense, GANT, Toi & moi, Sfera, Phase Eight και πολλές άλλες. Η δραστηριότητα της δικής μας βιοτεχνίας αποτελείται από την παροχή κάθε είδους υπηρεσίας ραπτικής κατόπιν ανάθεσης. Για τη δραστηριότητα εμπορικών εταιρειών που πωλούν κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, η δική μας βιοτεχνία προσφέρει την υπηρεσία ραφής προϊόντων κατά παραγγελία εκτελώντας από τα σχέδια από απλά μέχρι πολύπλοκα, χωρίς περιορισμό υλικών και με δυνατότητα μικρών παραγγελιών. Μια πρόσθετη υπηρεσία στην κατά παραγγελία παραγωγή ρούχων με ανάθεση είναι η δημιουργία πατρόν για αυτά, η οποία διευκολύνει τον πελάτη. Οι συνεργάτες μας, για τους οποίους παράγουμε ρούχα, είναι μπουτίκ και καταστήματα, βιοτεχνίες ραπτικής καθώς και αποθήκες χονδρικής στη Βουλγαρία. Έχουμε κάνει επιτυχημένες συνεργασίες με εταιρείες στην Ελλάδα, την Αγγλία, την Αμερική, τη Νέα Ζηλανδία, τη Ρωσία, την Ιταλία, τις Κάτω Χώρες, τη Γερμανία και τη Δανία.

Ραφή ρούχων με ανάθεση

Ο στόχος μας στη ραφή με ανάθεση, είναι να σας διευκολύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Προσφέρουμε ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών για τη ραφή του επιθυμητό από εσάς σχέδιο . Η παραγωγή ενός ενδύματος ξεκινάει με τη δημιουργία δείγματος σύμφωνα με το σχέδιο που έχετε φέρει ή έχετε κατά νου, το οποίο μπορεί να είναι δικό σας δείγμα, ιδέα ή φωτογραφία. Φτιάχνουμε το δείγμα με ύφασμα της επιλογής σας. Η απαιτούμενη ποσότητα υφάσματος στην αρχή είναι μόνο για τη ραφή του δείγματος. Εάν δυσκολεύεστε στην επιλογή υφάσματος για την παραγωγή συγκεκριμένου ενδύματος, εμείς θα σας βοηθήσουμε. Όταν το δείγμα για την μελλοντική σας παραγγελία είναι έτοιμο, θα πρέπει να εγκριθεί από εσάς και εάν είναι απαραίτητο, θα πραγματοποιηθούν επιπλέον προσαρμογές και διορθώσεις. Μετά την τελική έγκριση του σχεδίου και υπό την προϋπόθεση ότι όλα τα υλικά είναι διαθέσιμα, θα αρχίσει η παραγωγή των ενδυμάτων.

Στάδια παραγωγής

-

-

.

ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΡΑΠΤΙΚΗΣ «NATALIE»
Τηλέφωνο: +359 877 044 707- Νατάλια Σιμεόνοβα
Ωράριο εργασίας:
Δευτέρα – 08:00-17:00
Τρίτη – 08:00-17:00
Τετάρτη – 08:00-17:00
Πέμπτη – 08:00-17:00
Παρασκευή – 08:00-17:00
Σάββατο – 09:00-16:00
Κυριακή – Κλειστά

Καλέστε τώρα: +359877044707

line3

Διεύθυνση:

Bulgaria, Sofia, 62B Sofroniy Vrachanski Street, τηλέφωνο 0877 044 707 email-
andjelabebe@gmail.com Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα ως Παρασκευή – 08:00-17:00
Σάββατο – 09:00-16:00